Locatie

Oosterhout
Oosterhout is al vóór de jaartelling ontstaan en diverse fraaie monumenten herinneren er aan het verleden. Denkt u aan Oosterhout, dan denkt u aan bourgondisch en gastvrij in het hart van Brabant. Oosterhout staat bekend om de bossen, de vele fiets- en wandelmogelijkheden en een levendige binnenstad.  In deze binnenstad vindt u diverse winkelstraten, het overdekte winkelcentrum ‘De Arendshof’, theater ‘De Bussel’ en vele gezellige uitgaansgelegenheden aan en rondom de Markt en de Heuvel.

Wijk Slotjes Midden
Slotjes Midden is aan een drastische metamorfose bezig. De afgelopen jaren zijn er al veel portiekflats vervangen door nieuwe appartementen en woningen. De komende jaren wordt de vernieuwing van de wijk voortgezet. Aan het Wilhelminakanaal komen nieuwe appartementengebouwen in een groene zone langs het kanaal. Daarnaast worden er eengezinswoningen gebouwd  en wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht. Zo wordt Slotjes-Midden een fijne wijk met nieuwe en betaalbare huur- en koopwoningen voor jong en oud.

Gezien de volwassen lindebomen in dit deel van de wijk, heeft dit gedeelte de naam Onder de Linden meegekregen.  Er wordt voorzichtig omgesprongen met de aanwezige natuur. Langs het Wilhelminakanaal zal er een ecologische verbindingszone komen, wat het uitzicht zal verfraaien. En waar u in alle rust kan fietsen en wandelen.

Ligging huurwoningen
De woningen zijn gelegen op slechts 10 minuten loopafstand van het bruisende centrum van Oosterhout. Op loopafstand van supermarkt en diverse (basis)scholen. Via goed bereikbare uitvalswegen is er een vlotte aansluiting met de A27/E37. Dichtbij onder andere Breda, Tilburg en de Biesbosch.